ga('create', 'UA-53456479-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');

Sukosan

Sukosan a zadari riviéra települése, Zadartól keletre, Bibinje és Sveti Petar között fekszik. A falu középkori, a Szent Kasszián templom körül települt maggal rendelkezik. Nyugati végén épült fel a horvát Adria legnagyobb vitorláskikötője, a Marina Dalmacija.A marinán és a központ kikötőjén kívül a part teljes hossza alkalmas fürdésre, strandolásra. A strandok közül a legnépszerűbb a Dječji Raj, a “gyermekek paradicsoma”. A part ezen a faluhoz legközelebb eső strandon jórészt aprókavicsos, egyes szakaszain betonozott sávval, egy kis részen pedig homokos. Szezonban sokan látogatják, nem igazán nevezhető nyugalmasnak. Aki nyugalomra vágyik, inkább vagy Sukošan keleti bevezető szakaszát válassza (itt köves a part) vagy a Tratica-fok környékének aprókavicsos strandját – jóllehet ezek nem kiépített strandok, infrastruktúra nincsen. Már jobban ellátott a Zadar felé eső, a marinával szomszédos (de kicsit kopár) Zlatna Luka strand, ill. a keleti oldal Makarska strandja – ezen utóbbiak is aprókavicsosak. A naturizmus hívei a Punta nyugati oldalán lelnek kedvükre való strandot. A népszerű nyaralóhelyen boltok, éttermek, bárok, cukrászdák gondoskodnak a vendégek ellátásáról.
forrás: sukosan.info


Sukosan:  Bicic  apartmanház:

Zadartól délre 6 km-re Sukosanban kiadó emeleti apartman 40 m-re a tengertől.
A strand apró kavicsos és lassan melyül.A környéken éttermek és kávéházak találhatók.
Sukosanban több strand található így homokos is!
Emeleti 4 szobás+3 fürdő +nagy konyha és terasz a tengerre nez.
10 fo                                                      115 € / nap + taxa
8 fo                                                         95 € / nap + taxa
2 szobás apartman 4 fo                    55 € / nap + taxa
A strand apró kavicsos és lassan melyül.A környéken éttermek és kávéházak találhatók. Sukosanban több strand található így homokos is!

images (1)

Sukosan Damira apartmanház: 1 db 4 szobás apartman 8 személy részére 150 méterre a tengertől.

images (1)

Sukosan:1 – apartmanház: 2 db 2 szobás 4 fõ részére,valamint  5 db 3 ágyas stúdió és 8 db 2 ágyas stúdió közvetlen vízparti.

images (1)

 

Sukosan:2 – apartmanház 8 db 2 szobás apartman, közvetlen  vízparti.

images (1)

 

© 2020: Adria Apartman | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress